Vocea feminina se opreste astazi la selectarea parfumului

Atunci cand vorbim prin vocea feminina cu siguranta trebuie sa avem in reper capitole precum frumusetea, eleganta, misterul sau stralucirea.

Doamnele de pretutindeni au cautat mereu sa atraga barbatii prin aspectul fizic, vestimentar, atitudine si make-up, iar acest lucru nu este deloc usor de facut.

Detaliul care se adauga cel mai fin pentru a etala personalitatea si eticheta feminina este parfumul, elixirul care este vital pentru ca acestea sa se faca remarcate in cel mai bun mod posibil.

Insa intervine o mare dilema si anume care ar fi cele mai bune parfumuri pentru femei si dupa ce criteriu se aleg acestea?

De cele mai multe ori criteriul de baza pentru a alege cele mai bune parfumuri pentru femei este combinatia de ingrediente din care acesta este facut, taria si nu in ultimul rand adaptabilitatea la felul propriu de a fi al femeii in cauza.

Vara, de exemplu, sunt recomandate esentele dulci, care sa vibreze cu caldura, apusul sau rasaritul soarelui si nu in ultimul rand cu garderoba ceva mai relaxata pe care o putem purta si care ne poate da o nota misterioasa.

In celalalte anotimpuri, se iau mai in serios selectiile, iar aspecte precum persistenta sau brandul fac diferenta mai mult.

Atat in ceea ce priveste editorialele celebre de moda, canalele de la televizor, sau diversi designeri care vorbesc, ne putem face o parere despre care ar fi cea mai potrivita selectie a parfumului atunci cand mergem la un eveniment sau functie de persoanele cu care iesim.

Daca esti o doamna care te respecti cu siguranta vei lua in considerare toate aceste detalii, iar pe internet, daca vei intra si te vei familiariza un pic cu cateva aspecte, vei putea gasi chiar si un top parfumuri pentru femei capabil sa te determine sa iei cele mai bune alegeri.

Astfel, pe unele site-uri de referinta regasim un top foarte interesant in care se gasesc urmatoarele parufmuri: 1. Channel No5 2. Guerlain-Shalimar 3. Christian Dior-Poison 4. Nina Ricci – L’air du Temps 5, Jean Paul Gaultier-Classique.

In opinia multor persoane sau a unor publicatii de referinta, acestea sunt cele mai bune parfumuri create vreodata de designerii celebrii, care sa ajute doamnele de pretutindeni sa aibe un miros unic si sa se faca remarcate in fata domnilor, indiferent de ipostaze.

Atunci cand vrei sa fii la cel mai inalt nivel cu siguranta banii nu vor reprezenta o problema, dar chiar si asa, toate cele 5 variante de mai sus se gasesc la preturi accesibile, pretul de pornire fiind chiar si de 20 euro, asa ca profita acum si nu evita sa cauti ceea ce te reprezinta!