Vocea interioara si drumul ales de ea – II

Faceti o lista cu ceea ce spun toate aceste voci si apoi puneti-o deoparte deocamdata, predand aceste voci critice ingrijirii a ceva mai mare decat dumneavoastra.

Acesta este un moment de alegere cu adevarat puternic. Acum puteti alege sa ascultati mesajul mai profund de sub zgomot. Identificandu-ne si tratand cu compasiune „conversatia”, putem ajunge la ceea ce este cu adevarat important.

Respirati adanc si ascultati sunetul respiratiei voastre. Atunci intreaba-te, care este dorinta profunda sub temerile tale ? Ce tanjeste spiritul tau? Ce iti sopteste inima la urechi? Sa faci tap dance? A picta? A jongla? A canta? Oricat de linistita ar fi aceasta dorinta, ea nu va fi niciodata stinsa. Fiecare moment este o noua oportunitate de a descoperi aceasta pasiune. Si chiar daca il descoperiti in ultima ta respiratie, nu va fi fost prea tarziu.

Fiecare rasucire de-a lungul calatoriei tale te-a adus la acest moment perfect, iar sufletul tau are propriul sau mod perfect de a-si indeplini scopul chiar acolo unde esti, chiar acum. Tot ce aveti nevoie va este disponibil acum. Ai putea invoca curajul de a te preda propriului tau spirit stralucitor, doar pentru acest mic moment? Ce zici de acest moment? Si acesta? Buna treaba!