Vreau in vacanta la Neptun

Statiunea Neptun este una dintre cele mai luxoase statiuni de pe litoralul romanesc, insa aceasta practica preturi normale fata de cele din alte statiuni luxoase ca mamaia.

Este statiunea preferata de sotii Ceausescu fiind cea mai luxoasa in acel moment. Acum 40 ani statiunea era ocupata de oamenii ai statului, vedetele acelui moment si de catre sotii Ceausescu. In urma caderii regimului comunist statiunea nu a mai dispus de aceeasi investitii ca in trecut si asadar a scazut in topul statiunilor de pe litoralul romanesc. Acesta statiune este situata intre Jupiter si Olimp iar locatia statiunii nu este una chiar avantajoasa din pricina celorlalte statiuni care sunt inainte.

Este o statiune care arata acceptabil si serviciile sunt destul de bune conform pretului prestat insa mai are nevoie de foarte multe investitii pentru a deveni o statiune cu adevarat moderna. Cazarea in statiunea Neptun este foarte avantajoasa in cazul in care nu dispuneti de un buget foarte ridicat de vacanta. Poate chiar si un all inclusive la una din pensiunile din zona va poate aduce un avantaj si o satisfactie destul de ridicata. Acestea includ in pretul lor servicii ca aerul conditionat, 3 mese zilnice, baie proprie si alte servicii gen masaje, tratamente cu namol, spa si multe altele.

Statiunea mai detine lacuri care sunt pozitionate intre plaja si locurile de cazare pentru a conserva fauna si flora statiunii. Aveti posibilitatea sa incercati cateva din posibilitati de agrement pe care le detine statiunea. Puteti incerca unele terenuri de sport sau de minigolf ori puteti merge intr-un parc de distractii. Mai puteti incerca cateva sporturi nautice pentru o experienta inedita care va va aduce un plus de satisfactie de-a lungul vacantei dumneavoastra si dupa.

Exista mai multe optiuni de cazare in afara de hotel, vila sau pensiune. Majoritatea turistilor iau cazare in apartamente pentru facilitatile lui si pentru pretul mult mai mic. Acolo au posibilitatea sa isi faca propria mancare si au aceleasi conditii ca la orice pensiune sau vila. Mai puteti sa va tratati de anumite boli reumatice sau articulare intr-una dintre complexele de sanate pe care le detine statiunea.