Vrei o coafura care sa prinda un sunday morning? Stim ce cauti!

In viata de zi cu zi orice femeie aloca foarte mult timp unor aspecte ce tin de infrumsuetare si evident efectuarea unei igiene corporale adecvate, in vederea confirmarilor de sine, dar si a confortului propriu.

Asta face ca, anumite accesorii sa fie de altfel indispensabile in arsenalul feminin, care sa aduca un plus de infrumusetare, stilizare si rafinament, iar aici nu avem cum sa nu ne referim la un ondulator de par conic, care ajuta la obtinerea confirmarilor de rigoare in esenta feminina ori de cate ori situatia o cere.

Indiferent ca ai un stil al parului aparte, fie cret, ondulat, drept sau carliontat,  daca te raportezi la intrebuintarea unui ondulator de par, acesta poate aduce in discutie o sumedenie de avantaje ce vizeaza obtinerea unui volum ridicat, unor bucle cu o profunzime aparte si desigur o buna definire a stilului ales.

Care sunt principalele argumente care promoveaza cel mai bun ondulator si la ce pret de achizitie poate fi gasit acesta in comert?

Desigur un produs dintr-o gama profesionala aduce in discutie atat control, cat si longevitate, dar nu in ultimul rand o tehnologie inovatoare, care are la baza atat fixarea adecvata a parului cat si obtinerea unei coafiuri asa cum va doriti.

Daca in trecut exista posibilitatea ca parul dumneavoatra dupa ce a fost aranjat sa aibe un aspect rebel, mai ales daca afara era vant, acum datorita functiei de aer rece, dar si a unor accesorii de stilizare, aveti posibilitatea sa il fixati adecvat, pentru a-si pastra forma ore intregi, fara ca aceasta sa sufere modificari care sa va produca iritare.

De asemenea, raportandu-va la preferintele dumneavoastra, trebuie sa optati spre ondulatoare de par care sa creeze fie bucle profunde, fie unele cu un aspect mai restrans, si aici facem desigur referire la diametrul periei, care poate varia de la 25mm la 50 mm, functie de lungimea parului si tipul de stilizare pe care doriti sa il aplicati.

Mai mult decat atat cu siguranta ar trebui sa va intereseze si aspecte ce tin de protejarea scalpului, iar aici aducem in discutie desigur materialul ce sta la baza ondulatorului care trebuie sa fie turmalina, recunoscuta datorita proprietatilor speciale in protejarea firului de par pe termen lung.

Daca doriti sa aveti parte de rezultate la superlativ, atunci cu siguranta va veti indrepta atentia spre ondulatoare de la brandurile Philips, BabyLiss, Reminggton sau Rowenta, branduri a caror produse au un raport calitate-pret corect si care au suma de pornire putin peste 100 lei!

F: Philips.com