Yahoo Messenger 11 beta

Nici nu stiu ce sa scriu despre el. L-am luat cam acum o saptamana si l-am instalat, am stat vreo 10 minute sa se downloadeze ca mi-era mila sa inchid BitTorrent-ul care omora alte downloaduri. Am intrat apoi pe id-ul de messenger ca sa vad ce e nou.

La prima vedere, nimic, in afara de faptul ca acum are margini ale caror culori sunt imprumutate de cele setate pentru foldere, asta pe Windows 7. Cam enervanta treaba asta, pentru ca eu aveam culoarea presetata verde, dar am schimbat-o in negru ca sa fie in ton cu wallpaper-ul.

A, eu am luat YM 11 pentru functia de share a statusului pe Facebook – mai fac un post pe blog, il pun la status si apare si pe wall, mai vine un vizitator. Destul de placut. Dar logarea pe Facebook e o sabie cu doua taisuri, in afara de faptul ca are aspectul pozitiv de mai devreme, cand se intampla sa apara update-uri legate de Facebook (posturi pe wall, xulescu e offline) YM o ia pe aratura, mai ales daca in momentul acela ii scriu cuiva. Uitasem, share-ul se mai poate face si pe Twitter si Yahoo Updates.

Alta chestie ar fi sa iti importi arhiva pe serverele lor. N-am incercat asta deocamdata, de lene, dar iar e cu dus si intors. Pe de-o parte, daca am inteles eu bine, ma pot loga pe alt calculator si sa-mi vad arhiva online, foarte bine, daca nu sunt acasa. Or, daca cineva imi afla parola, imi poate citi cu usurinta arhiva trecuta online. Ntz, ntz.

Alte lucruri n-am stat sa studiez, ma enerveaza ca nu pot dezactiva pop-up-urile ce apar de la Facebook si nu-mi place ca nu s-au gandit si ei sa adauge mai multe teme de culoare. Vreau messenger galben.