De ce să îți vopsești jantele iarna?

Ori de câte ori vine vorba despre vopsirea unui element al autoturismului, majoritatea oamenilor spun că această lucrare ar trebui lăsată numaidecât pentru sezonul cald. Nu se vopsește niciodată mașina iarna! Asta ne spun ei deși nu am înțeles niciodată de ce. Nu suntem de acord cu ei ci dimpotrivă, credem că sezonul rece reprezintă o ocazie excelentă pentru a lua în calcul vopsirea jantelor mașinii.

Dacă nu înțelegi de ce și te întrebi dacă ar trebui să îți vopsești jantele mașinii iarna sau nu, atunci sigur acest articol te va lămuri.

Iată care sunt motivele pentru care este o idee bună să îți vopsești jantele mașinii chiar înainte de sezonul rece:

Le protejezi

După cum bine probabil știi deja, sezonul rece este o perioadă a anului în care jantele mașinii sunt foarte expuse, așa că pot suferi diferite daune. Indiferent că este vorba despre soluțiile sau sarea folosită pentru a dezgheța drumurile, ori despre bucățile mari de zăpadă înghețată ce pot zgâria jantele mașinii, provocări sunt o mulțime.

Cum poți lupta împotriva acestor provocări? O idee ar fi să folosești un set de jante mai ieftine, așa cum sunt cele din tablă. Acestea sunt mai ușor de reparat și de înlocuit dacă e cazul, așa că nu ar fi o pierdere majoră în cazul în care întâmpini probleme cu una dintre jantele auto.

În schimb, dacă jantele mașinii tale sunt din aliaj, atunci poți lua în calcul vopsirea lor. Te întrebi cum le poți proteja dacă aplici un strat de vopsea peste ele? Ei bine, vopseaua auto pentru jante nu are doar rolul de a le face mai frumoase ci și de a le proteja. Este un strat de protecție suplimentar, așa că dacă vrei să protejezi materialul din care au fost făcute jantele tale, trebuie numaidecât să le vopsești.

Le faci să arate bine

Nimic nu e mai atrăgător decât contrastul dintre o culoare foarte vie și albul imaculat al zăpezii. Dacă te mândrești cu mașina pe care o deții și te lauzi cu ea adesea pe rețelele de socializare, atunci fii sigur că pozele vor avea un mai mare succes dacă vei vopsi jantele.

Mașina ta trebuie să arate bine indiferent de sezon, iar dacă simți că aceasta are nevoie de o schimbare prin care să îi oferi mai multă strălucire, atunci vopsirea jantelor îți poate oferi rezultatul dorit.

Te vei bucura iarăși de aspectul mașinii tale și vei avea mai multe motive să o pozezi mai des, iar asta sigur te va încânta.

Le oferi valoare

Plănuiești să schimbi jantele mașinii? Cel mai probabil că le vei vinde pe cele vechi, pentru a obține fonduri în plus. Îți oferim un truc: vopsește jantele înainte de a le vinde iar astfel vei obține un preț mai bun.

Lumea își dorește să cumpere jante frumoase, cât mai imaculate, și nu unele respingătoare. Acesta este motivul pentru care ar trebui să iei în calcul această investiție care va fi ușor recuperată cu prețul mai bun pe care îl vei obține.

Ținând cont de aceste 3 motive importante prezentate în rândurile de mai sus, putem spune că a sosit timpul să vopsești jantele mașinii tale! Fă o programare într-un service specializat în vopsire jante și sigur nu vei regreta alegerea făcută.