Pasi necesari pentru realizarea unui site in HTML 5

  1. Inainte de orice altceva pentru procesul de creare site in html 5 vei opta pentru  un sablon pe care il vei folosi pentru realizarea website-ului tau. Astfel incat vor apare doua posibilitati:
  1. In primul rand poti selecta o macheta (layout) free de pe website-uri realizate pentru descarcare de sabloane pentru website-uri. Vei realiza acest lucru cautand pe Google conform cuvintelor cheie free html 5 templates, free html 5 templates download.

Atentie: Te sfatuiesc sa iti dezvolti un website ce are la baza o macheta creata in cod html 5 pentru ca mai tarziu vei putea sa-l optimizezi apeland la cele mai noi tehnici de optimizare SEO (Optimizare pentru motoarele de cautare Google, Bing, Yahoo). De asemenea, daca vrei sa citesti cele mai interesante articole legate de optimizarea SEO poti vizita link-ul noutati despre optimizare SEO pentru site-uri.

  1. Mai poti alege un sablon platit in cod html 5, conform cu tematica si domeniul in care va activa site-ul tau. Aici atuul principal ar fi ca vei avea la dispozitie in decursul pasilor de realizare magazin online un design superior pentru tot website-ul. Vei face acest lucru cautand pe motorul Google dupa cuvintele cheie html 5 templates sau html 5 templates download.

In acest articol voi alege prima optiune si anume voi opta pentru un sablon gratuit si aducerea lui la un aspect profesional cu aplicatia Adobe Photoshop.

  1. Crearea unui logo pentru website-ul tau. Daca ai o companie si ai deja un logo il realizezi pe cel existent in format digital, daca nu vei cauta unul nou pe Google.
  1. Apoi va urma crearea unei animatii grafice formata din imagini si text in Macromedia Flash pentru headerul website-ului tau. Header-ul fiecarui site este partea superioara in care se afla amplasat logo-ul si cateva informatii despre companie si activitatea ei de baza.
  1. Adaugarea continutului (poze, text, alte animatii grafice etc.) si crearea paginilor web pentru website-ul tau in Dreamweaver.
  1. Pasii de creare website se finalizeaza prin realizarea unei pagini de contact, o pagina web deosebita de celelalte pagini ale website-ului tau.

Daca vrei sa afli mai multe detalii despre procesul de creare site in cod HTML 5 si CSS, acceseaza aceasta adresa web.