Ganesha – cafeneaua autohtona cu spirit oriental

cafeneaua ganeshaTonurile cromatice puternice sunt acelea care predomina in sufletul cafenelei Ganesha – dintre acestea fiind de amintit rosul sangeriu, verdele crud al primaverii, galbenul royal, ametistul misterios si auriul imparatesc.

Asadar, cu o astfel de paleta coloristica devine prea putin probabil ca ale sale canapele confortabile sa nu fie umplute la sfarsit de saptamana – momentul in care intreaga suflare bucuresteana incepe sa isi caute un refugiu linistitor, in care sa se simta excelent alaturi de prieteni si familie. Cafeneaua Ganesha propune un design inspirat din canoanele orientale, mai precis din peisajele Indiei de mult apuse. Zeitatea Ganesha este aceea care vegheaza asupra acestui locas, oferidu-i autenticitatea de care are nevoie orice locatie ce isi proclama o astfel de reputatie.

Asadar, inca de la prima vizita cafeneaua Ganesha reuseste sa isi surprinda invitatii, determinandu-i sa se intoarca in peisajul sau de fiecare data cand doresc sa se bucure din plin de un ceai indian autentic sau de o cafea parfumata cu reflexii aromatice orientale. Interesant este faptul ca pe langa meniul cu specific, cei ce pasesc pragul cafenelei Ganesha au oportunitatea de a degusta si restul racoritoarelor sau bauturilor aromatice pe care le regasesc in meniul altor cafenele. Mai bine spus, meniul acestei ceainarii bucurestene poate fi considerat la fel de pestrit si multicultural precum vibratia orientala pe care o aduce la rangul de arta.

Cafeneaua Ganesha nu ilustreaza un spatiu prietenos doar in sezonul estival sau in cel friguros, cei ce se ocupa de aceasta afacere gandindu-se in prealabil sa ofere invitatilor un confort sporit atat in timpul sezonului rece – momentul in care interiorul exemplar decorat devine un refugiu incantator pentru a savura o bautura calda, dar si in timpul zilelor toride ale sezonului estival – atunci cand terasa amenajata la exterior te primeste in al sau peisaj „verde”, potentat de florile specifice vegetatiei indiene. Asadar, locatia Ganesha isi pastreaza portile deschise in fiecare perioada a anului, devenind rapid preferata tinerilor, dar si a persoanelor mature care doresc sa se bucure de servicii profesionale, calitative si responsabile.

In concluzie, am amintit izul oriental aparte al acestui coltisor de rai, am adus in lumina reflectoarelor bogatia meniului, precizand totodata si versatilitatea acestui spatiu de relaxare. Ei bine, cred ca am cuprins in doar cateva randuri intregul arsenal de motive care ar trebui sa va convinga sa vizitati, cel putin o data in noul an, cafeneaua Ganesha cu specific indian!