Mituri despre pierderea in greutate

Primul mit pe care il puteti auzi poate fi :

Avand un mic dejun copios este o modalitate buna de a pierde in greutate.

Este adevarat ca ar trebui sa aveti un mic dejun nutritiv pentru a da startul muncii zilnice. Dar, nu inseamna ca va ajuta sa pierdeti in greutate. Dar, oricum, niciodata sa nu sariti peste mese. Puteti sa va bucurati de un mic dejun delicios si sa va sprijiniti pierderea in greutate, daca o faceti in mod corect. Daca aveti o dieta echilibrata, un amestec de carbohidrati, proteine, grasimi, minerale si vitamine va fi un mare plus in scaderea in greutate.

Detoxifierea este modalitatea de a pierde in greutate

Aceasta este o nebunie pura si nu o modalitate de a avea succes in pierderea greutatii. Consumul de multe fructe si legume in forma lor este mai benefica decat hranirea cu diferite sucuri. Sarcina buna a fibrelor este esentiala pentru corpul uman. Fibrele previn o multime de boli letale.

Deci, te-ai razgandit? Luati decizii intelepte cu privire la aspecte precum sanatatea si nutritia dumneavoastra. Conceptele gresite si miturile in acest sens va vor conduce la mai multe pericole decat la beneficii. Trebuie sa mentineti un IMC bun pentru a fi sanatosi si atragatori. Trebuie sa urmati intotdeauna calea corecta pentru a culege beneficiile reale.