Stiri: DPD Automotive ofera reparatii auto complete si in 2019

Service auto ce ofera reparatii in Bucuresti

Cei mai multi dintre noi suntem de acord ca reparatiile auto pot fi costisitoare. Dar asta nu ar trebui sa ne opreasca in a vizita un service auto ori de cate ori masina ne da semne ca ceva nu este in regula. Este important sa tineti cont de aceste semne, zgomote sau vibratii pe care masina vi le afiseaza inainte si sa vizitati un service auto, decat sa o tineti pana in momentul in care nu mai porneste.

Pentru a circula in siguranta pe sosele, fara a pune viata in pericol a pasagerilor sau a participantilor in trafic, este recomandat sa apelati la un service auto profesionist, care sa va puna la dispozitie reparatii auto complete.

DpD Automotive este un service auto cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu, care ofera altfel de reparatii. Seriosi, prompti si cu tarife accesibile, echipa de la Dpd Automotive ofera servicii de reparatii auto complete, la cele mai inalte standarde. In cazul in care problema depistata necesita o interventie de cateva zile, va ofera privilegiul de a inchiria o masina pe toata durata reparatiei.

Dupa o analiza competenta si amanuntita din partea specialistilor, vi se ofera cea mai optima solutie pentru problemele de natura mecanica. DpD Automotive efectueaza orice reparatie mecanica.
Pentru o mai buna functionare a masinii si o durata lunga de viata, reparatiile tehnice periodice sunt obligatorii. Pentru ca piesele componente sa functioneze la randament maxim, este necesar sa se schimbe uleiul, filtrele, placutele si discurile de frana.

Pe langa operatiunile de intretinere periodica, sunt importante si reparatiile ce tin de motor, cum ar fi segmentari, inlocuirea curelei si a kitului de distributie, injectoarele, pistoanele si inlocuirea suportilor.

O echipa de electricieni este mereu pregatita sa identifice sursa problemei si sa repare orice defectiune electrica a masinii, cum ar fi reparatii alternator, electromotor, verificare / inlocuire acumulator, reparatii cablaj electric, plansa bord, airbag si centura de siguranta.

In cadrul atelierului de tinichigerie se folosesc unelte si scule profesionale pentru demontarea componentelor autovehiculului si repararea acestora. Exchipamentele de ultima generatie si echipa experimentata de tinichigii repara orice element al caroseriei sau orice parte componenta a structurii masinii, intr-un mod profesional si restabileste aspectul initial al masinii.

In cadrul atelierului de vopsitorie se folosesc produse de cea mai buna calitate care confera durabilitate si un aspect nou masinii. Vopseaua folosita este pe baza de apa, hidrosolubile si un lac de protectie premium, care asigura o uscare rapida si o mai mare rezistenta la zgarieturi. DpD Automotive dispune de o gama diversificata de nuante, de aceea pot vopsi orice tip de autoturism.

Daca intampinati erori pe bordul masinii si doriti sa vi le interpreteze un profesionist si sa va remedieze problema, cei de la DpD Automotive dispun de echipamente performante pentru diagnoza auto. Scaneaza, interpreteaza si gasesc solutii pentru orice eroare stocata in computerului autoturismului dumneavoastra.

Personalul Dpd Automotive este format din mecanici experimentati care gasesc rezolvare pentru orice masina, indiferent de marca si de anul fabricatiei. Deoarece stiu cat de esentiala este masina in zilele de astazi, DpD Automotive dispune de decontare rapida cu toate companiile de asigurare, pentru reparatii cat mai rapide.